Küldetésünk

A Fowler&Tanner lawsense olyan szakmai oldal, amely a jog absztrakt világát igyekszik közelebb hozni az emberekhez. Célunk, hogy az egyes jogi kérdésekre irányuló fiatalos, gyakorlatias megközelítéssel hozzájáruljunk ahhoz, hogy a polgárok jobban megismerjék jogaikat, és határozottabban merjenek fellépni azok érvényesítése érdekében.

Fowler&Tanner Közösség

A Fowler&Tanner lawsense oldalt 2020 februárjában alapította két, mostanra végzett joghallgató: Dr. Madarász Petra és Dr. Varga József. Mindketten hivatásuknak érzik az embereknek történő segítségnyújtást, ennek fényében közösen írnak cikkeket, készítenek videókat.

Szakmai felület

 A Fowler&Tanner lawsense egy objektív, független médiafelület, amely elsősorban hazai témákkal foglalkozik polgári jog, büntetőjog, munkajog, és alkotmányjog területén. Petra foglalkozik a polgári joggal és a munkajoggal kapcsolatos kérdésekkel, míg József a büntetőjogi és az alkotmányjogi témákért felelős. Cikkeink és videóink célja, hogy egy jogtudatosabb társadalom alapjainak lefektetésével irányt mutassunk az embereknek a jogi világ útvesztőjében. Büszkék vagyunk arra, hogy munkásságunk célközönsége folyamatosan bővül, és alkotásaink egyre nagyobb aktivitást váltanak ki.